Simtec-ov događaj Ansys Technology Day koji je održan 23. svibnja u Hrvatskoj okupio je inženjerske entuzijaste i stručnjake iz industrije na dan istraživanja i inovacija.

Sudionici su imali inspirativne prezentacije o najnovijim dostignućima u tehnologiji simulacije, uključujući demonstracije Ansys alata i rješenja prilagođenih različitim industrijama.

Veliko hvala našim cijenjenim klijentima Rimac Technology, MacGregor i Yazaki, koji su predstavili svoje priče o uspjehu u simulaciji, ilustrirajući kako su ih Ansys rješenja osnažila za inovacije i prevladavanje složenih inženjerskih prepreka. Sudionici su iskoristili priliku za umrežavanje s kolegama, razmjenu ideja i stvaranje vrijednih veza unutar inženjerske zajednice, potičući suradnju i razmjenu znanja.

Dok razmišljamo o uspjehu Ansys Technology Day-a u Hrvatskoj, veselimo se nastavku našeg puta inovacija i suradnje s inženjerskom zajednicom. Pratite novosti o budućim događajima i prilikama za uključivanje u stručnost i rješenja Ansys alata te svakako provjerite naše nadolazeće Ansys treninge ovdje!

Hvala svim našim sudionicima, govornicima i partnerima što su Ansys Technology Day u Hrvatskoj učinili nezaboravnim i dojmljivim događajem.